foto

Kei Tomijama

  • nar. 31.10.1938
    Anzan, Čína
  • zem. 25.9.1995 (56 let)
    Šindžuku, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Apo Apo World: Giant Baba kjúdžúbun ippon šóbu
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
1992 Hello Kitty no London ni orita učúdžin
Tottoi
Čibi Maruko-čan: Wataši no suki na uta
1991 Ganba to Kawauso no bóken
Mičiterukuru toki no mukó ni (TV film)
1990 Adžin senši
Gdleen
Kidó keisacu Patlabor
Obatarian (TV film)
Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
Versailles no bara: Seimei aru kagiri aišite
Čibi Maruko-čan
1989 Kimagure Orange Road: Hurricane! Henšin šódžo Akane
Kimagure Orange Road: Wagahai wa neko de attari osakana de attari
Riding Bean
Sengoku kitan jótóden: Sóšúhen
Ys
Šógeki Šinsengumi
1988 Dragon's Heaven (TV film)
Ginga eijú densecu: Waga juku wa hoši no taikai
Jósei ó
Kimagure Orange Road: Ano hi ni kaeritai
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
1987 Grimm dówa: Kin no tori
Kimagure Orange Road: Sóšúhen Tanabata Special
Robot Carnival
Sengoku kitan jótóden
1986 Gall Force: Eternal Story
Gegege no Kitaró: Gekitocu!! Idžigen jókai no daihanran
Ginga tansa nisenhjakunen: Border Planet (TV film)
1985 Area 88
Dream Hunter Rem
Lunn wa kaze no naka
1984 Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó Part 2
Ultraman Kids: M7.8sei no jukai na nakama
1983 Golgo 13
Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
1982 Nils no fušigi na tabi gekidžóban
Ohajó! Spank
Waga seišun no Arcadia
Šónen Mijamoto Musaši: Wanpaku nitórjú (TV film)
1981 Bremen Four (TV film)
Sugata Sanširó (TV film)
1980 Ganbare!! Tabuči-kun!! Gekitó Pennant Race
Jamato jo towa ni
1979 Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
SF saijúki Starzinger
SF saijúki Starzinger II
Uchū senkan Yamato: Aratanaru tabidachi (TV film)
1978 Candy Candy: Haru no jobigoe
Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban)
1976 Grendizer, Getter robo G, Great Mazinger: Kessen! Daikaidžú!
UFO robo Grendizer tai Great Mazinger
1970 Tiger Mask
Tiger Mask: Fukumen League sen
1968 Wanpaku tanteidan

TV seriály

1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Final Fantasy (TV seriál)
1991 Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
1990 1+2=Paradise (TV seriál)
Curuhime dža! (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
What`s Michael? (TV seriál)
1987 Kimagure Orange Road (TV seriál)
Orá Guzura dado (TV seriál)
1986 Anmicu-hime (TV seriál)
Mahó no Idol Pastel Jumi (TV seriál)
Oh! Family (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
Genmu senki Leda (TV seriál)
1984 Jume senši Wingman (TV seriál)
Malá Memol (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
Time bokan Series: Itadakiman (TV seriál) - vyp.
1982 Asari-čan (TV seriál)
Thunderbirds 2086 (TV seriál)
Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1981 Ohajó! Spank (TV seriál)
Time bokan Series: Jattodetaman (TV seriál) - vyp.
Urusei jacura (TV seriál)
Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
1980 Nils Holgersson (TV seriál)
Time Bokan Series: Time Patrol tai Otasukeman (TV seriál) - vyp.
Učú senkan Jamato III (TV seriál)
Učú taitei God Sigma (TV seriál)
1979 Animation Kikó Marco Polo no bóken (TV seriál)
The Ultraman (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
SF saijúki Starzinger (TV seriál)
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
1977 Arrow Emblem: Grand Prix no taka (TV seriál)
Ašita e Attack! (TV seriál) - vyp.
Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Time Bokan Series: Yatterman (TV seriál) - vyp.
1976 Candy Candy (TV seriál)
Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
1975 Ganba no bóken (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
Time bokan (TV seriál) - vyp.
UFO Robo Grendizer (TV seriál)
1974 Hurricane Polymer (TV seriál) - vyp.
Uchū senkan Yamato (TV seriál)
1973 Jama nezumi Rocky Chuck (TV seriál)
Samurai Giants (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
1972 Kaši no ki Mokku (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)
1969 Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
Otoko ippiki gaki daišó (TV seriál)
Roppó Jabure-kun (TV seriál)
Tiger Mask (TV seriál)
1968 Animal 1 (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Mach Go Go Go (TV seriál)
Orá Guzura dado (TV seriál)
1966 Júsei Kamen (TV seriál)

Dokumentární

1981 Bokura mangaka: Tokiwasó monogatari (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky