foto

Hannes Tannert

  • nar. 16.11.1900
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 16.3.1976 (75 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 Panoptikum
1964 Nebelmörder
1963 Chiarevalle wird entdeckt (TV film)
1960 Terror in der Waage (TV film)
1959 Alt Heidelberg
Der blaue Strohhut (TV film)
1958 Der Muck (TV film)
Fanny (TV film)
Ihr 106. Geburtstag
Ihr Bräutigam (TV film)
Mein Sohn, der Herr Minister (TV film)
1956 Dany, bitte schreiben Sie
Das lange Weihnachtsmahl (TV film)
Das träumende Mädchen (TV film)
Pygmalion (TV film)
Wie führe ich eine Ehe? (TV film)
1955 Towarisch (TV film)
Wo die Liebe ist, da ist auch Gott (TV film)

Divadelní záznam

1961 Die frommen Schwestern (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1972 Herr Soldan hat keine Vergangenheit (TV film)
1969 Gauner, Gelder und Giraffen (TV film)
1965 Das Karussell (TV film)
1964 Die Geschichte von Joel Brand (TV film)

TV seriály

1970 Recht oder Unrecht (TV seriál)

Divadelní záznam

1967 Aktien und Lorbeer (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 Der blaue Strohhut (TV film)
1956 Das träumende Mädchen (TV film)
Wie führe ich eine Ehe? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky