foto

Christian Brandauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Die 7. Stunde (TV film)
2015 Der Mann ohne Schatten (TV film)
Die Himmelsleiter (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
2010 Liebe ist nur ein Wort (TV film)
2004 Wilhelm Tell (divadelní záznam)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
1995 Am Morgen danach (TV film)
1994 Mário a kouzelník
1990 Sidonie (TV film)
1989 Popelka (TV film)
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Sohn aus gutem Hause, Ein

TV seriály

2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Real Beauty and the Beast (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace