foto

John Steadman

  • nar. 20.7.1909
    Lexington, South Carolina, USA
  • zem. 28.1.1993 (83 let)
    Montrose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Chattanooga Choo Choo
Outlaws, The (TV film)
1982 Lékařská akademie
Nikdo to nemá lehké
Světlo bludičky
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
Chu Chu and the Philly Flash
Dark Night of the Scarecrow (TV film)
1980 Fade to Black
Marilyn: The Untold Story (TV film)
Příběhy Cheeche a Chonga
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1979 Rabín a zloděj
1978 Cizinec v domě (TV film)
Hanging on a Star
Hot Lead and Cold Feet
1977 Choirboys, The
Hory mají oči
Poco... Little Dog Lost
Smrtelný zásah (TV film)
1976 Gator
Nedokončená novela
Občanská policie
Poklad na ostrově Matecumbe
Rodinné spiknutí
Sherlock Holmes v New Yorku (TV film)
1974 Dirty O'Neil
Nejtěžší yard
1973 Deadhead Miles
Na straně zákona
Vládce severu
Černá výprava
1972 Postrach na kolečkových bruslích
1971 Grissomova banda
1970 Night Chase (TV film)

TV seriály

1987 Trying Times (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Just Our Luck (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace