foto

Dave Adams

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Čas vypršel
2003 Santa je úchyl!
Spin
1995 Black Day Blue Night
Pán času
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
Roswell (TV film)
1993 Horečka z Jericha (TV film)
1992 Temná minulost (TV film)
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
Lightning Field (TV film)
Rocketeer
Vražedný lék (TV film)
Šance pro život (TV film)
1990 Smrtící hry
1989 Chopper Chicks in Zombietown
I Know My First Name Is Steven (TV film)
Settle the Score (TV film)
1988 Jesse (TV film)
Unholy Matrimony (TV film)
1987 Velký esa
1986 Cesta Černého měsíce
Dostavník (TV film)
Šéfova manželka
1981 Dark Night of the Scarecrow (TV film)
Pennies from Heaven
Propastný rozdíl
1980 Ojetá auta
1978 I Wanna Hold Your Hand
Jokes My Folks Never Told Me
Killing Stone (TV film)
1977 Escape from Bogen County (TV film)

TV seriály

1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 The Good Life (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Nespavost (S02E04)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace