foto

Igor Sigov

  • nar. 30.12.1968 (51 let)
    Polotsk, Vitebskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vnutri sebya
2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
Mesť kak lekarstvo (TV film)
2013 Stalingrad
2012 1812. Ulanskaja ballada
Odinokij ostrov
Pover, vsjo budět chorošo... (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
Pop
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
V ijuně 41-go
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 Franz + Polina
Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2004 Bezejmenná kóta
Můj nevlastní bratr Frankenstein
2003 Kidněpping
1998 Kontrakt so smerťju
1996 Iz ada v ad

TV seriály

2020 Chozjajka gory (TV seriál)
2019 Jedinstvennaja radosť (TV seriál)
Někrasivaja podružka (TV seriál)
Otčim (TV seriál)
Serebrjanyj otblesk sčasťja (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Ispravlennomu veriť (TV seriál)
Poďjom s glubiny (TV seriál)
2017 Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
Potomu čto ljublju (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Vsjo sokrovišča mira (TV seriál)
2013 Vangelija (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Mať i mačecha (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Narkomovskij oboz (TV seriál)
Navigator (TV seriál)
Syn (E16)
Vspomniť vsjo (E15)
Lovuška (E14)
další epizody (16)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Zastava Žilina (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Vyzov (TV seriál)
Žertva (S02E03)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Komanda (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Vstať! Sud idět (E11)
Vstretimsja v sudě (E10)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Igra na čužom pole (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky