foto

Kata Pető

  • nar. 27.10.1979 (40 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maszatvár
2018 Paraziták a paradicsomban
2017 Kojot
2013 Couch Surf
2010 Az utolsó kép
Vespa
2007 Overnight
2001 Fekete-fehér, igen-nem

TV seriály

2015 Szérum (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Terapie (TV seriál)
Epizoda 32 (S03E32)
Epizoda 29 (S03E29)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (8)

Dokumentární

2014 Asszonysorsok és nőszerepek az irodalomban

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky