foto

Louis Di Bianco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Recall
2013 Real Gangsters
Resurrection of Tony Gitone, The
2009 Pokrevní bratři 2
2008 Mafiánka (TV film)
2005 Bezva prachy (TV film)
2004 Rodinný kšeft (TV film)
2003 Mafia Doctor (TV film)
Střílejte na Francouze!
2002 Blázni k pronajmutí
Mafiánky
2001 ClubLand (TV film)
Hledač talentů (TV film)
Kdo je Cletis Tout?
Nejvyšší boss (TV film)
2000 Ať žijí Beatles (TV film)
Průhledné lži (TV film)
Vražedný pohled lásky (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
The Life Before This
Vendeta (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Epidemie lásky
Fatal Affair
Slepá víra
1997 Hysteria
Kmotrův psychiatr (TV film)
Time to Say Goodbye?
1996 Mafián (TV film)
1995 Nerovný zápas (TV film)
1994 Kam zmizela hlídka 54?
1993 Lady X (TV film)
Noční hon (TV film)
1992 To je můj život
1991 Manželské rošády
The Return of Eliot Ness (TV film)
Velké sousto
1989 Buying Time
1988 Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1987 Pod vlivem úplňku
Vražda podle předlohy (TV film)
1986 Busted Up
Mafiánská princezna (TV film)
1985 Vedoucí místo
Vládce Central Parku (TV film)
1984 Hotel New Hampshire
1976 East End Hustle

TV seriály

2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Traib (S01E02)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Shockwave (S04E07)
Personal Effects (S04E01)
Fault Lines (S03E13)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
The Sweep (S02E08)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Advokátka (S02E12)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
1997 Omerta II (TV seriál)
1996 Omerta (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Juliet Is Bleeding (S02E07)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
The Deal (S01E18)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Starcom (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky