foto

Stefano DiMatteo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Enhanced
2018 Recall
2017 Adam's Testament
Hráči se smrtí
2013 Donatella Versace (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Stíny loňských Vánoc (TV film)
2009 Pokrevní bratři 2
Survival of the Dead
2008 Bull
Ledové ostří 3: Splněný sen (TV film)
Mafiánka (TV film)
2006 Rozhřešení (TV film)
2004 Cizinec (TV film)
Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Italské prázdniny

TV seriály

2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Parker chytá v žitě (S13E10)
2019 Carter (TV seriál)
Harley Gets To Be Best Man (S02E08)
Harley Wanted To Say Bonspiel (S02E07)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Mimo střed pozornosti (S01E05)
2016 Saving Hope (TV seriál)
All Down the Line (S04E12)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2013 Nikita (TV seriál)
Inevitability (S03E15)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
V utajení (S02E12)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Faetal Attraction (S01E04)
Unnatural History (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Other Lane (S03E05)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Across the River to Motor City (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Honest to Yourself (S05E08)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2005 Letecké katastrofy (TV seriál)
Ztraceni (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky