foto

Stefano DiMatteo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Recall
2017 Adam's Testament
Hráči se smrtí
2013 Donatella Versace (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Stíny loňských Vánoc (TV film)
2009 Pokrevní bratři 2
Survival of the Dead
2008 Bull
Ledové ostří 3: Splněný sen (TV film)
Mafiánka (TV film)
2006 Rozhřešení (TV film)
2004 Cizinec (TV film)
Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Italské prázdniny

TV seriály

2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Mimo střed pozornosti (S01E05)
2016 Saving Hope (TV seriál)
All Down the Line (S04E12)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Other Lane (S03E05)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Across the River to Motor City (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Honest to Yourself (S05E08)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace