foto

Stefano DiMatteo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
Hráči se smrtí
Recall
2013 Donatella Versace (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Stíny loňských Vánoc (TV film)
2009 Pokrevní bratři 2
Survival of the Dead
2008 Bull
Ledové ostří 3: Splněný sen (TV film)
Mafiánka (TV film)
2006 Rozhřešení (TV film)
2004 Cizinec (TV film)
Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Italské prázdniny

TV seriály

2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace