foto

Miklós Tolnay

  • nar. 15.10.1940
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 16.3.2015 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Csinibaba
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1991 Bécsi ezüst (TV film)
Sivatagi nemzedék (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
Éjszaka - Az Áruló (TV film)
1988 Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
1987 A Palika (TV film)
Az ördög talizmánjai (TV film)
Deník pro mé lásky
Malom a pokolban
1984 Hra v oblacích
Manželství s volným dnem
1982 II. József császár (TV film)
1981 Pohanská madona
1980 A Sipsirica (TV film)
1979 Az örök Don Juan (TV film)
1978 A Danton-ügy (TV film)
Dvě ženy
1977 A bosszú (TV film)
A kard
1976 A Molitor ház (TV film)
Rudé rekviem
1975 Az Elnökasszony (TV film)

TV seriály

1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Bakafácán (E02)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace