foto

Bertalan Bagó

  • nar. 3.11.1962 (56 let)
    Lengyeltóti, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Telitalálat
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
1988 Oscar Wilde: Salome (TV film)
1986 Kard és kocka (TV film)

TV seriály

2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1995 Éretlenek (TV seriál)
A kölcsön visszajár (S01E02)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Vadászat angolokra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace