foto

István Perlaky

  • nar. 5.7.1934 (85 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Az angol királynő (TV film)
1985 Osudná pomsta (TV film)
1984 Rohamsisakos Madonna (TV film)
1983 Csillagűzött szerető (TV film)
1979 A korona aranyból van (TV film)
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Űrtörténetek (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
1974 Nász a hegyen (TV film)
1972 Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1970 Üvegkalitka (TV film)
1968 Vrabec je taky pták

TV seriály

1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace