foto

Catharina Schuchmann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
2015 Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
2008 Žena v Berlíně
2003 September

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace