foto

Anna Muszte

  • nar. 19.3.1948 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Nyári keringő (TV film)
1983 Hosszú vágta
1979 Každou středu
1978 Maďaři
1975 Különös mátkaság (TV film)
1974 Krásná pošetilost
Vteřiny úzkosti
1972 Ahoj, moře!
1971 Névtelen csillag (TV film)
Sindibád
Čardášová princezna

TV seriály

1989 Eszmélet (TV seriál)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
1972 Mikrobi (TV seriál)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky