foto

István Fillár

  • nar. 21.12.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 Měsíc Jupitera
Vadkanvadászat
1988 Az angol királynő (TV film)
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1986 Nyári keringő (TV film)
1984 Béla király (TV film)
1983 Erdő (TV film)
1982 Pygmalion (TV film)
1981 Régimódi történet (divadelní záznam)
Szerencsétlen flótás (TV film)
1980 A doktor úr (divadelní záznam)
A meráni fiú (divadelní záznam)
Malířův svět
Pénzt Marijának (TV film)
1978 Bodnárné (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
Vakáció a halott utcában (TV film)
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Illetlenek (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Lodník na Dunaji
1972 Aranyliba (TV film)
1971 Szabad, mint a madár (TV film)
1970 Pesti erkölcsök (TV film)
1967 Egy, kettő, három (TV film)
Könnyű kis gyilkosság (TV film)
Temná ulička

TV seriály

2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2015 Szérum (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2013 Hacktion (TV seriál)
Régi csibészek (S05E02)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Karácsonyi partnertalálkozó (S01E26)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (12)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
A fegyvercsempész (E29)
Tolvaj húga (E28)
další epizody (16)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (8)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
1988 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Őszi szél (S03E13)
1987 Szomszédok (TV seriál)
Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A zavaros víz (S03E09)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
Akció 127 óra 25-kor (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace