foto

Geoffrey Cantor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2016 Ave, Caesar!
2015 Ironwood
Savva: Srdce bojovníka
2014 Láska jako blázen
Ptáci a lidé
Za láskou do Paříže
2013 Bert and Arnie's Guide to Friendship
Syrup
2010 Fair Game
Rande v Římě
2009 Veřejní nepřátelé
2007 Holka z předměstí
Holky jsou fajn, ale pes je pes
2005 Poslední přání
Ta známá Bettie Page
2003 Rubout (TV film)
2002 Dokonalá
Garmento
2001 Bouchači a bouchačky
1999 Saturn
1998 Anima

TV seriály

2017 The Punisher (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Tabula Rasa (E07)
The Wild West (E06)
Screw You, Randy (E03)
další epizody (5)
Daredevil (TV seriál)
A Cold Day in Hell's Kitchen (S02E13)
The Dark at the End of the Tunnel (S02E12)
The Man in The Box (S02E10)
další epizody (5)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 40 (S04E01)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
The Ones We Leave Behind (S01E12)
Nelson v. Murdock (S01E10)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
The Deer Hunter (No. 93) (S02E13)
Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
2014 Forever (TV seriál)
Skinny Dipper (E11)
Černá listina (TV seriál)
The Front (No. 74) (S02E05)
Dr. James Covington (No. 89) (S02E03)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 19 (S02E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Arpanet (S02E07)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Critical (S02E07)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vzestup a pád třetí říše (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace