foto

Alexandra Samochina

  • nar. 1.11.1983 (37 let)
    Rostov na Donu, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 7 glavnych želanij
2012 Posledňaja žertva (TV film)
1989 Don Sezar de Bazan (TV film)

TV seriály

2016 Šef (TV seriál)
Mat (S04E10)
Menšeje zlo (S04E07)
Ukaz (S04E01)
2015 Ispaněc (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Čužaja ženščina (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Lož (S02E20)
Otcy i děti (S02E10)
Etot gorod budět naš (S02E08)
další epizody (6)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Epidemija (S01E19)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Školnyj dětěktiv (S01E12)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Spas něrukotvornyj (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky