foto

Katharin 'Ladie K' Mraz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mollywood
2018 LVRS
Pierre Jackson
Soul Sessions
2017 Spaceman.
2014 Scent
2009 Princess Kaiulani
2008 Kopačky
Čtyřicítka na krku (TV film)

TV seriály

1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Dokumentární

2007 Americká nenasytnost (TV seriál)

Scénografická filmografie

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Spaceman.

Dokumentární

2012 Cathedral of the North Shore

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky