foto

Juan Carlos Velis

  • nar. 24.8.1973 (46 let)
    San Salvador, Salvador

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V měsíčním světle
We
2018 Recall
Sklenka na rozloučenou
2017 Flint (TV film)
Zmenšování
2015 Brána temnoty
Kidnap Capital
Vzpomeň si
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
2012 Please Kill Mr. Know It All
2009 U.S. Attorney (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2007 Halloweenská noc
2006 Pravda
2005 Chasing Christmas (TV film)
2002 Máma stávkuje (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Výpadek proudu (TV film)
2000 Průhledné lži (TV film)
1979 Sex and the Single Parent (TV film)

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
Find Something Black To Wear (E04)
2017 Incorporated (TV seriál)
Sweating the Assets (E06)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Satan přichází (TV seriál)
Číslo člověka (E04)
Vykupitel (E03)
Druhá smrt (E02)
další epizody (4)
Soukromé očko (TV seriál)
Mrtvý šéfkuchař (S01E02)
Kodex (S01E01)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přichází déšť (S01E08)
Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Hemlock Grove (TV seriál)
Todos Santos (S03E07)
2014 Remedy (TV seriál)
Sensitive Skin (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
The Next Step (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Invisible Hand (S03E21)
High-Value Target (S03E20)
Skladiště 13 (TV seriál) - herec, a.z.
Pravda bolí (S04E20)
Všechen čas světa (S04E19) - a.z.
2010 The Bridge (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Target of Opportunity (S02E02)
Stop Loss (S02E01)
jPod (TV seriál)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Médium proti médiu (S02E03)
Láska je Láska (TV seriál)
Limity (S04E04)
Lidi, život je šílenej (S04E02)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The Screwfly Solution (S02E07)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Beze stopy (S02E10)
Hráč (S02E09)
2002 Street Time (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Poselství druidů (S03E22)
Falešná Sydney (S03E18)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Inkognito (S03E09)
Vraždící panenka (S03E08)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Legenda o ztraceném kmeni (S02E04)
Poslední Mochica (S02E03)
1999 Amazonka (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky