foto

Juan Carlos Velis

  • nar. 24.8.1973 (44 let)
    San Salvador, Salvador
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Flint (TV film)
Recall
The Parting Glass
Zmenšování
2016 Kidnap Capital
2015 Brána temnoty
Vzpomeň si
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
2012 Please Kill Mr. Know It All
2009 U.S. Attorney (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2007 Halloweenská noc
2006 Pravda
2005 Chasing Christmas (TV film)
2002 Máma stávkuje (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Výpadek proudu (TV film)
2000 Průhledné lži (TV film)
1979 Sex and the Single Parent (TV film)

TV seriály

2017 Incorporated (TV seriál)
Sweating the Assets (E06)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Satan přichází (TV seriál)
Číslo člověka (E04)
Vykupitel (E03)
Druhá smrt (E02)
další epizody (4)
Soukromé očko (TV seriál)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Come the Rain (S01E08)
Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Hemlock Grove (TV seriál)
Todos Santos (S03E07)
2014 Remedy (TV seriál)
Sensitive Skin (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Next Step, The (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
jPod (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The Screwfly Solution (S02E07)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace