foto

Viktorija Litviněnko-Jasinovskaja

  • nar. 16.2.1986 (34 let)
    Fastov, Kievskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Proverka na pročnosť (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Prekrasnaja Abigal (S02E13)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky