foto

Soo Garay

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Magic Flute Diaries
Obdiv
2005 Hotel Babylon (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
2004 Žal Johnsona Joa Janglese
2003 Friday Night
Neprůstřelný plán
Nicota
2001 Three Stories from the End of Everything
Třetí světová válka (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Color of Friendship, The (TV film)
Ricky 6
1999 Bouře století (TV film)
1998 Blues Brothers 2000
Pád
Svědectví krve (TV film)
Zásah do srdce (TV film)
1997 Prayer in the Dark, A (TV film)
1996 Co skrývá Amerika (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
1990 Vyvrženec
1989 Whisper to a Scream, A
1988 Hřbitovní proměna 2

TV seriály

2019 The Umbrella Academy (TV seriál)
The Day That Wasn't (S01E06)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Zrnka (S02E05)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
How Far You Can Go (S04E05)
Escalating Violence (S04E04)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Elevator (S04E20)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nocturnal Cabal (S04E10)
Body and Soul (S04E07)
Once Upon a Time in the West (S04E06)
další epizody (12)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šango (S03E10)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
Návrat (S03E08)
další epizody (13)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zmrazený v čase (S02E05)
Kdybych tak mohl (S02E03)
Perestrojka (S01E22)
další epizody (11)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace