foto

Alexej Fatějev

  • nar. 30.11.1974 (43 let)
    Kupyansk, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2015 Pobeg za mečtoj
Sprint
2013 Metro

TV seriály

2017 Ekspropriator (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
2016 Zapach lavandy (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kurer (S04E03)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 2 (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace