foto

Jevgenij Atarik

  • nar. 30.4.1968 (51 let)
    Grodno, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolevoj porog
2010 Ťomnyj mir

TV seriály

2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
Suďja (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Rokovaja ženščina (E08)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Beglecy (S01E02)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Děň VDV (S02E19)
Sročno v nomer (TV seriál)
Posledňaja ljubov kapitana (S03E08)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Kapkan dlja ochotnika (S04E07)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Znachar (TV seriál)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky