foto

Vladimir Javorskij

  • nar. 13.4.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na poroge ljubvi (TV film)
2013 Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
2009 Kanikuly strogogo režima
Pereprava
Semja
2008 Divoké pole
2005 Pod palbou
1997 Noč pěred Rožděstvom

TV seriály

2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2010 Medvežij ugol (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Vybor (S02E01)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Avral (S01E02)
Volki (S01E01)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace