foto

Ivan Agapov

  • nar. 29.5.1965 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Oděsskij parochod (TV film)
2017 Dolžok (TV film)
Vremja pěrvych
2016 Nouzový let
2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
Tajna ťomnoj komnaty
Zimy ně budět
2012 Bolšaja ržaka
2009 Bomžicha 2 (TV film)
Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
Laskovyj maj
Passažirka
2007 Luzer (TV film)
Russkaja igra
Skalolazka
2006 Geroj našego vremeni
2005 Ně chlebom jedinym
Čajka
2004 Slušatěl
2003 Priťaženije
Pud zolota (TV film)
Těatralnyj roman (TV film)
Žizň odna
2001 Bremenskije muzykanty
2000 DMB
Daun Haus
1993 Vaši palcy pachnut ladanom!
1992 Sem sorok
1991 Pjať pochiščennych monachov
1990 Tank 'Klim Vorošilov 2'
1988 Zabít draka
1985 Sezon čuděs

TV seriály

2020 Za čas do rassveta (TV seriál)
2019 Bezsonov (TV seriál)
Dětěktiv na million (TV seriál)
Prizraki Zamoskvorečja (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Chor (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Novogodnij rejs (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Karina krasnaja (TV seriál)
Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Sljozy korolevy (E10)
Maša v zakoně (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dom, milyj dom (S03E02)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ružjo na stěně (S01E08)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Staryje doski (S01E03)
2008 Isajev (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Černaja vdova (S02E02)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Obrjad posvjaščenija (E02)
Soldaty 12 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Podmena (S01E08)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2005 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Ochotniki za ikonami (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Žena mojego muža (S02E03)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Mediki (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Pulja dlja polpreda (S03E05)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Pjatyj ugol (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Olivkovoje děrevo (S01E03)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Pominalnaja molitva (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Papiny dočki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky