foto

Sergej Něudačin

  • nar. 6.3.1966 (51 let)
    Krayniy Sever, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sčastě iz oskolkov (TV film)
2016 Blesťaščej žizni lepestok (TV film)
2014 Poslednij vagon. Vesna
2013 Sovsem ně prostaja istorija
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
Samyj lučšij film 3-DE
2010 O čjom govorjat mužčiny
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Buben, baraban
2007 Marš Tureckogo 4: Krovnik (TV film)
2006 Svoloči
Žena Stalina (TV film)

TV seriály

2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Balabol (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svobodnaja kassa (S03E22)
Svetofor (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Dom (S02E07)
Ochota (S02E06)
další epizody (8)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
Illjuzionist (S01E07)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
další epizody (7)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace