foto

Sergej Něudačin

  • nar. 6.3.1966 (52 let)
    Krayniy Sever, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Koroleva pri ispolněnii (TV film)
Ni za čto ně sdamsja (TV film)
Sčastě iz oskolkov (TV film)
2016 Blesťaščej žizni lepestok (TV film)
Psichi
2014 Poslednij vagon. Vesna
2013 Sovsem ně prostaja istorija
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
Samyj lučšij film 3-DE
2010 O čjom govorjat mužčiny
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Buben, baraban
2007 Marš Tureckogo 4: Krovnik (TV film)
2006 Svoloči
Žena Stalina (TV film)

TV seriály

2018 Lapsi (TV seriál)
Serdce ženščiny (TV seriál)
2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Krylja Pegasa (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Narjad vně očeredi (S01E64)
Reklamnaja akcija (S01E25)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Balabol (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svobodnaja kassa (S03E22)
Svetofor (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Dom (S02E07)
Ochota (S02E06)
další epizody (8)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
Illjuzionist (S01E07)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
další epizody (7)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace