foto

Alexej Kirsanov

  • nar. 29.7.1986 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nasledniki
2014 Fort Ross
2011 Děd (TV film)

TV seriály

2020 Alex Ljutyj (TV seriál)
2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Progulka zaključjonnych (S06E08)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Šach (S01E19)
Pjatnickij (TV seriál)
Vsjo iz-za bjurokratii (S01E02)
SK (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Vspomniť - nělzja (S06E01)
2010 Gluchar (TV seriál)
Cement (S03E54)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky