foto

Olga Fadějeva

  • nar. 15.10.1978 (40 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Každomu svojo (TV film)
2014 Krov s molokom (TV film)
2008 Nepobědimyj
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2018 Lastočka (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
2011 Narkomovskij oboz (TV seriál)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Pomni o melnike (E22)
Za upokoj duši (E21)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace