foto

György Bohák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
Gyökér és vadvirág (TV film)
Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1986 Farkascsapda (TV film)
Kérők (TV film)
1983 A közös kutya (TV film)
Reumavalcer (TV film)
1981 Bors néni
1980 Gyilkosság házhoz szállítva (TV film)
1979 A hallgatás ára (TV film)
Negyedik menet (TV film)

Dokumentární

2018 Az öreg huszár - Schweidel József honvédtábornok sorsa

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky