foto

János Novák

  • nar. 16.8.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 A skorpió megeszi az ikreket reggelire
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1987 A nagy varázslat (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
Farkascsapda (TV film)
1985 Filadelfská atrakce
1984 Béla király (TV film)
1983 A közös kutya (TV film)
Csillagűzött szerető (TV film)
Erdő (TV film)
Reumavalcer (TV film)
1982 Csata (TV film)
1981 Bors néni
1980 Pénzt Marijának (TV film)

TV seriály

1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
Hazudj igazat (S01E12)
A meglepetés (S01E11)
další epizody (9)

Režijní filmografie

Filmy

1981 Bors néni

Herecká filmografie

Filmy

1981 Bors néni

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky