foto

Natalja Skomorochova

  • nar. 6.1.1988 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolevoj porog

TV seriály

2020 Korni (TV seriál)
2017 Vysokije otnošenija (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pochiščenije (S06E15)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
A byl li malčik? (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky