foto

Ryan Sands

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2008 Sympathetic Details
2006 Fatwa
Let's Dance
2005 Stín zabijáka
2003 Love & Orgasms
2002 Blue Moon

TV seriály

2019 Runaways (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Runaways (TV seriál)
Split Up (S02E13)
Earth Angel (S02E12)
Last Waltz (S02E11)
další epizody (15)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Fifteen (S01E04)
další epizody (6)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Normandy Bitch (S03E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Crossroads (S01E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Návnada (S12E22)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
2012 Grimm (TV seriál)
The Kiss (S02E02)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Nový den (S04E11)
Pochybnosti (S04E10)
další epizody (7)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Reforma (S03E10)
Groteska (S03E09)
další epizody (9)
2002 Taxík (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace