foto

József Székhelyi

  • nar. 24.11.1946 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ábel Amerikában (TV film)
1990 Játékosok (TV film)
Rendhagyó feltámadás (TV film)
1989 Amerikából jöttem (TV film)
Látogató a végtelenből (TV film)
1988 Lesní kapitán
Szigorú idők (TV film)
1987 Csodakarikás (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
Kérők (TV film)
Tánya (TV film)
1985 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
Gyerekrablás a Palánk utcában
1984 A tönk meg a széle (TV film)
Béla király (TV film)
Manželství s volným dnem
Róka fogta csuka (TV film)
1983 A mi ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Az utolsó futam (TV film)
Napos oldal (TV film)
Néma levente (TV film)
Osztozkodás (TV film)
Vonósnégyes
1982 A persely, avagy egy görbe nap Budapesten (TV film)
Jen žádnou paniku
Túlsó part (TV film)
Víkendszerelem (TV film)
1981 A hiba nem az almában van (TV film)
1980 Látástól vakulásig (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
Éljen az egyenlőség (TV film)
1979 Lear király (TV film)
1978 A Danton-ügy (TV film)
Bolondok bálja
1977 Szerelem bolondjai (TV film)
1976 Hátország (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Optimista tragédia (TV film)
1974 Vteřiny úzkosti
1973 A szüzek városa
Szeptember végén (TV film)

TV seriály

2016 Butiquehotel.hu (TV seriál)
Végrehajtás (E13)
Szonja elutazik (E12)
2015 Butiquehotel.hu (TV seriál)
Rózsás flamingó (E11)
Nemek háborúja (E10)
Vendég fizet (E09)
další epizody (11)
X-company (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2000 Pasik! (TV seriál)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyilkos csomag (E04)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Stella (E04)
Statárium (E03)
další epizody (5)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Fánk forrón (E05)
1982 Dániel (TV seriál)
Ferenc Liszt (TV seriál)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
Hogyan alakul a művész (E03)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2015 A pokol polgármestere - vyp.
2011 Legenda - A szegedi diák - Hamlet története - vyp.

Divadelní záznam

1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Üdítő (TV pořad)
1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky