foto

István Uri

  • nar. 3.7.1945 (74 let)
    Debrecen, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ámbár tanár úr
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
Nikdy nezemřeme
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1990 Játékosok (TV film)
Rendhagyó feltámadás (TV film)
1989 Margarétás dal (TV film)
1988 Az angol királynő (TV film)
Szigorú idők (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
1982 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
1979 A kedves szomszéd
1978 Hullámzó vőlegény (divadelní záznam)
1976 Hátország (TV film)
1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
1971 Vidám elefántkór (TV film)
1970 Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Svěží vítr
1967 Aranysárkány
Ezek a fiatalok
1965 Zamilovaní cyklisté

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Kisváros (TV seriál)
A sivatagi rózsa (E39)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Bolond bombák (E02)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)
1990 Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1985 Kémeri (TV seriál)
Az ellopott arany (E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Franciaország 1855 - 1857 (E07)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace