foto

Gyula Horváth

  • nar. 10.3.1930
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 30.10.2005 (75 let)
    Kápolnásnyék, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 A szalmabábuk lázadása
1998 Ábel Amerikában (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
Szomorú vasárnap (TV film)
1985 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
1984 Csodatopán (TV film)
Hanyatt-homlok
Misi mókus kalandjai
Torta az égen (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1981 Lišáček Lup
1980 A sipsirica (TV film)
Střed světa (TV film)
1978 Katonák (TV film)
Vakáció a halott utcában (TV film)
1976 Tisztesség minden áron (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Pendragonská legenda
1973 A palacsintás király (TV film)
Egy filozopter szerelmei (TV film)
Kakuk Marci
1972 Byla jednou jedna rodina
Régi idők mozija (TV film)
1971 A gyáva (TV film)
1970 Cesta kolem mé lebky
1969 A Hanákné ügy (TV film)
VII. Olivér - Egy király, aki nem akar király lenni (TV film)
1968 Ach, ty ženy!
Fiúk a térről
Mi lesz veled Eszterke?
1967 Az özvegy és a százados
1966 Nem szoktam hazudni
Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV film)
1965 A távirat (TV film)
Desátník a ti druzí
Dongó (TV film)
Délután ötkor (TV film)
1963 Az attasé lánya (TV film)
Isten őszi csillaga
Meztelen diplomata
Odvrácená tvář
Színészek a porondon (TV film)
Tücsök
1962 Ne éljek, ha nem igaz! (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
1960 Atentát
1956 Dollárpapa
1955 Chudák manžel
Malé světlé

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Az ellopott arany (E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
1979 Futrinka utca (TV seriál)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)
1974 Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
A csodálatos asztalos (E01)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)
A zsokékirály (S02E01)
1968 Az aranykesztyű lovagjai (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1967 A százegyedik szenátor (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E12)
A kölcsön ára (E11)
Jutalomszabadság (E07)
další epizody (4)

Host

TV pořady

1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky