foto

Carlos Jacott

  • nar. 28.7.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Meyerowitzovic historky (nový výběr)
Psych: The Movie (TV film)
2010 Dostaň ho tam
2007 Two Families (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
2003 Filmový hrdina
2002 Buttleman
2001 Tři staré grácie (TV film)
2000 Attention Shoppers
It's a Shame About Ray
1999 Netopýři
Taková normální holka
V kůži Johna Malkoviche
1998 Poslední dny disca
Skutečný Howard Spitz
Ředitel má volno (TV film)
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Highball
Jasný terč
Pan Žárlivý
1995 Kopanec a křik

TV seriály

2016 Bude líp (TV seriál)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
Remake A.K.A. Cloudy... With A Chance Of Improvement (S08E03)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Tries to Get Yesterday Back (S02E02)
Valerie Makes a Pilot (S02E01)
2013 Quick Draw (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
The Tao of Gus (S06E08)
2010 Médium (TV seriál)
Bring Your Daughter to Work Day (S07E01)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Patience (S01E11)
Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Rodina Fieldsova (S02E12)
Welcome to the Captain (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj těžký porod (S07E02)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Devět životů (S01E05)
Studio 60 (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Ach, ti lidé… (S02E14)
2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Christ Nail (S05E03)
2002 Firefly (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet for America (S03E09)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Báječné bydlení (S05E11)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Jen přátelé (S03E10)
Frasier (TV seriál)
Ranní porce zábavy (S07E19)
1999 Angel (TV seriál)
Loučení se svobodou (S01E07)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
1996 Common Law (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pool Guy (S07E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Highball

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nemilosrdně (S02E16)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Familee Ties (E13)
Knock, Knock...House Creeping! (E10)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
Cog Blocked (S08E05)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
No Trout About It (S07E14)
Nip and Suck It (S07E13)
Right Turn or Left for Dead (S07E08)
2011 Agentura Jasno (TV seriál)
Neil Simon's Lover's Retreat (S06E09)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky