foto

Diego Baldenweg

  • nar. 12.12.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Zwingli
2018 Malá čarodějnice
Zone Rouge
2017 Die letzte Pointe
2016 La Femme et le TGV
Lina (TV film)
2014 Ziellos (TV film)
2013 Dinu - der Schwerkraft entgegen (TV film)
Hylas und die Nymphen
2012 Venku bylo léto
2010 Der Letzte Weynfeldt (TV film)
2007 Liebe und Wahn (TV film)
2006 Cannabis
2005 Undercover

TV seriály

2020 Itch (TV seriál)
2019 Vyškrtnutí (TV seriál)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
další epizody (15)

Dokumentární

2005 Norman Foster staví Okurku nakládačku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky