foto

Martin Rott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Verliebt in Kroatien (TV film)
2019 Polizeiruf 110 - Heimatliebe (TV film)
2018 Fremde (studentský film)
Verliebt in Masuren (TV film)
2017 Jella jagt das Glück (TV film)

TV seriály

2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Der Freundschaftsdienst (S01E02)
Ex & Hopp (S01E01)
Nix Festes (TV seriál)
Lügen, Lügen und ein paar Wahrheiten (E04)
Die Sache mit Rick (E03)
Es ist kompliziert (E02)
další epizody (4)
Der Lehrer (TV seriál)
Immer schön auf die Regeln pochen...und sie dann brechen! (S07E01)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Sie sind mein L-Lieblingslehrer! (S04E03)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky