foto

Joan Manel Vilaseca

  • nar. 18.4.1974 (46 let)
    Barcelona, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Únos
2015 Sólo química
2013 ¿Quién mató a Bambi?
2012 Tělo
2011 La Trinca: biografia no autoritzada (TV film)
Paranormal Xperience 3D
2010 Los ojos de Julia
2006 A.P.A.A.I
2004 El habitante incierto
2002 Divadlo
2000 Back Room

TV seriály

2016 Nit i dia (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2014 El crac (TV seriál)
2010 Ull per ull (TV seriál)
2009 Pelotas (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ada na radnici

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Back Room

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky