foto

Katharina Welser

  • nar. 5.7.1957 (63 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mein vergessenes Leben (TV film)
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
1997 Crazy Moon (TV film)
1995 Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
1994 Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1989 Atem, Der
Peníze
Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)

TV seriály

2004 Beauty Queen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky