foto

Kristoffer Ryan Winters

  • nar. 3.11.1973 (46 let)
    Pequannock, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Crazy Kind of Love
2011 Nela Náladová zachraňuje prázdniny
Poslední gól
2010 Fair Game
2008 Smrt čeká všude
2007 Luck of the Draw
2003 Pod toskánským sluncem
2002 Mirror Man
Prostě sexy
2001 The Heart Department (TV film)
2000 Hele vole, kde mám káru?
1999 Nehoda (TV film)
1998 Barvy moci
Saint Maybe (TV film)
With or Without You
1997 Kontakt
V první linii (TV film)
1996 She Cried No (TV film)
1995 Dětská tvář (TV film)
Smoke n Lightnin
Ultimátum smrti

TV seriály

2011 Shameless (TV seriál)
2008 Božská mrcha (TV seriál)
Are You an Indian Princess? (S02E06)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Separation of Powers (S05E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Passing Go (S03E01)
1996 Champs (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Ti, co přežili (S01E17)
Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Sherman Oaks (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky