foto

Fabrizio Mioni

  • nar. 23.9.1930 (90 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Tajná válka Harryho Frigga
The Pink Jungle
1967 The Venetian Affair
1965 Girl Happy
The Spy with My Face - a.z.
1964 Get Yourself a College Girl
1959 Ercole e la regina di Lidia
The Blue Angel
1958 El Alamein
Le fatiche di Ercole
1956 Mamma sconosciuta
Orlando e i Paladini di Francia
1954 Divisione Folgore

TV seriály

1969 To Rome with Love (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky