foto

Gene Ranney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Terror at Alcatraz (TV film)
1980 Nightside (TV film)
1978 Evening in Byzantium (TV film)
1976 Riding with Death (TV film)
1975 If You Don't Stop It... You'll Go Blind!!!

TV seriály

1995 Pan nikdo (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
The Worst Night of Your Life (S01E05)
My Future's So Bright, I Gotta Wear Shades (S01E04)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1981 Fitz and Bones (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace