foto

Randall Jahnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dryads - Girls Don't Cry
2000 Sunset Strip
1992 Odvážné příběhy (TV film)
1991 The Doors
1987 Dudes

TV seriály

1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
King of the Road (S04E09)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Television Terror (S02E16)

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Cube

Dokumentární

2005 We Jam Econo: The Story of the Minutemen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace