foto

Jakub Chromeček

  • nar. 20.12.1983 (34 let)
    Poděbrady, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub Chromeček se narodil v roce 1983 v Československu v Poděbradech. Jakub zatím nepatří mezi špičky v herectví. Zatím si zahrál jen v pár filmech a seriálech. Když zhlédl divadelní hru Revizor, tak se rozhodl stát hercem. S Andreou Češkovou má dcery Kateřinu a Annu. Jeho největší role byla Tomáš Horák v seriálu Horákovi. Zahrál si i v Ordinaci v růžové zahradě právníka Tomáše Zajíce. V roce 2007 si zahrál ve filmu Láska in Memoriam a v roce 2014 bude hrát Pavla ve filmu Zemřít šťastný.

lukáš "lardko" dvořák

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Glasbläserin (TV film)
Ponožky (studentský film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Jakub a detektivové (S02E18)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Magická síla (S02E03)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Úklid minulosti (E13)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (S03E79)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace