foto

Dana Gladstone

  • nar. 24.10.1945 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Rukojmí (TV film)
1995 Nebezpečná známost (TV film)
Pouta
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
1992 Záblesk
1991 Before the Storm (TV film)
K-9000 (TV film)
1990 Anděl smrti (TV film)
Call Me Anna (TV film)
1989 Call from Space
1988 Fatal Judgement (TV film)
Pevnost
Viděla jsem co jste udělal (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Policajt v Beverly Hills II
1986 Pros & Cons (TV film)
1983 Soudcova noc
1979 Van Nuys Blvd.

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Trable začátečníků (S05E07)
1997 Komando (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Do propasti (S01E20)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Ancient Future (E07)
1995 Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1994 Policie New York (TV seriál)
The Final Adjustment (S02E06)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Mr. Dreeb Comes to Town (S01E03)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
The Alchemist (S01E14)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
An Impossible Silence (S01E11)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gershwinovo zjevení (S02E17)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1984 Cover Up (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Úkol hodný rytíře (S02E18)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Life, Death, Eternity (S01E11)
Gatorbait (S01E10)
Choice Cut (S01E07)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky