foto

John DiSanti

  • nar. 25.6.1938 (80 let)
    Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Relic
1995 Táta jak má být
1994 Téměř mrtví
1991 False Arrest (TV film)
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Dance 'Til Dawn (TV film)
Going to the Chapel
Navěky svoji?
Nejstarší řemeslo (TV film)
Pevnost
Police Story: Gladiator School (TV film)
1987 Baterie nejsou v ceně
P.K. and the Kid
Rozkacená sudba
1986 Se strachem v zádech
1983 Soudcova noc
1981 Bez zlého úmyslu
Cizí oči
Nikdo není dokonalý
1980 Hardly Working
There Goes the Bride
1979 Hot Stuff
King Frat
1975 Beyond the Bermuda Triangle (TV film)
1974 Lenny

TV seriály

1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
1990 Going Places (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 ¿Qué pasa, U.S.A.? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace