foto

Nikita Knatz

  • nar. 2.5.1940
    Tallinn, Estonsko
  • zem. 6.1.2010 (69 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Adam at 6 A.M.
Miluji svojí ženu
1969 Vesele, jen vesele
1968 How Sweet It Is!
Případ Thomase Crowna
1967 V žáru noci
1966 Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!

TV seriály

1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

1975 Satanova sekta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky