foto

Cole Kennedy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2007 I'm in Hell (TV film)

TV seriály

2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2008 Valentine (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Teachers. (TV seriál)
Prom (E06)
Testing (E05)
Golf (E04)
další epizody (6)
The Singles Table (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Hollywood Residential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky