foto

Sharon D. Clarke

  • nar. 1966
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rocks
2018 Tau
2016 The Darkest Universe
2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)
2007 Sugarhouse
2000 Tajný spolek
1999 Krásní lidé
1996 Broken Glass (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)

TV seriály

2020 Pán času (TV seriál)
Can You Hear Me? (S12E07)
2018 Informer (TV seriál)
The Masterplan (E06)
November Has Come (E05)
Ruby Tuesday (E04)
další epizody (6)
Kiri (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Pán času (TV seriál)
Arachnids in the UK (S11E04)
The Woman Who Fell to Earth (S11E01)
2015 Unforgotten (TV seriál)
2013 Psychobitches (TV seriál)
You, Me & Them (TV seriál)
2012 Tom a jeho Three Fu (TV seriál)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Everyman (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky